Szállítási módok

  1. Ingyenes szállítási limit

   20.000Ft feletti rendelés esetén a szállítási díjat átvállaljuk.

  2. Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

   Amennyiben ezt a szállítási módot válassza, a MPL futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 – 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várhat ó időpontjával. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani.

  3. FoxPost csomagautomata

   A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők 1 munkanap alatt kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted.

   Csomagodat 14 napon belül ingyen visszaküldheted. Ezt bármelyik FOXPOST automatánál egyszerűen megteheted az egyedi csomagátvételi kód újbóli megadásával. https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso

  4. Személyes átvétel

   A személyes átvételi helyen nincsen kiállítóterem, illetve üzlethelyiség. Minden esetben előzetes telefonos visszaigazolás után tudod átvenni a csomagot. Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség. Címünk:

   Budapest, 22. kerület – Okoslégy / Bencsik Szabolcs,
   1225 Budapest, Fáy Ferenc utca 5/B/1.

   Budapest, 11. kerület – Okoslégy / Bencsik Szabolcs,
   1116 Budapest, Sztregova utca 1.