Szállítási módok

  1. Ingyenes szállítási limit

   20.000Ft feletti rendelés esetén a szállítási díjat átvállaljuk. A szállítást kérheted futárszolgálattal vagy FOXPOST automatába, melyet a rendelés leadásakor a Megjegyzés rovatnál tudsz felénk jelezni az automata pontos megjelölésével. Amennyiben külön nem jelzed, úgy automatikusan házhozszállítással juttatjuk el hozzád a rendelésedet.

  2. Házhozszállítás MPL futárszolgálattal

   Amennyiben ezt a szállítási módot válassza, a MPL futárszolgálat házhoz viszi Önnek a csomagját. A kézbesítés munkanapokon 8 – 17 óra között történik. Amennyiben az első kézbesítés sikertelen, a futár egy értesítőt hagy a postaládában az újabb kézbesítési kísérlet várható időpontjával. Abban az esetben ha a kézbesítés másodjára sem sikerül, 5 napig átvehető a helyileg illetékes postán. Az hogy a kézbesítés napján a futár milyen időpontban érkezik, minden esetben a futár napi útvonalától függ, előre nem lehet megmondani.

  3. FoxPost csomagautomata

   A FOXPOST egy egyszerű és időtakarékos csomagátvételi mód. Ha megrendelésed bármely FOXPOST csomagautomata egyikébe kéred, nem kell egész nap várnod a futárt. A bevásárlóközpont nyitvatartási idejében bármikor átveheted a megrendelt termékeidet. Miután átadtuk a FOXPOST-nak a csomagot, ők kiszállítják az automatába, majd sms-ben küldenek egy értesítőt és egy egyedi kódot, mellyel 3 napig átveheted. Automata kereséshez használható link: https://www.foxpost.hu/csomagautomata-kereso

  4. Személyes átvétel – Jelenleg szünetel, megértéseteket köszönjük.

   A személyes átvételi helyen nincsen kiállítóterem, illetve üzlethelyiség. Minden esetben előzetes telefonos visszaigazolás után tudod átvenni a csomagot hétköznapokon. Személyes átvétel esetén nincs szállítási költség azonban csakis pénzügyileg rendezett rendelést van módodoban személyesen átvenni, helyben kifizetési lehetőséget nem tudunk biztosítani. Címünk:

   Budapest, 22. kerület – Okoslégy / Bencsik Szabolcs,
   1225 Budapest, Fáy Ferenc utca 5/B/1.

    

   Budapest, 11. kerület – Okoslégy / Bencsik Szabolcs,
   1116 Budapest, Sztregova utca 1. *

   * A honlap rendelési felületét mindig frissítjük, amennyiben a jelenlegi folyamatosan változó helyzetben a  személyes átvételi pont nem aktív, abban az esetben azt nem is tudja kiválasztani a rendelés során. Megértését köszönjük!