Irkafirka krétatábla – Judittoo

4 500 Ft

Az Irkafirka egy nagyon könnyű, puha és hajlékony dizájn-krétatáblácska.

Mérete: 46 x 30 cm

Cikkszám: OL-JT-IF-1 Kategóriák: , , , Címkék: , , , , ,

Leírás

Kreatív korba ért a gyermeked, azt látod, hogy csak úgy ontja magából a szebbnél szebb alkotásokat, már nem győzöd a mérhetetlen papír felhasználást?! Akkor neked az Irkafirkára van szükséged!

Az Irkafirka egy nagyon könnyű, puha és hajlékony dizájn-krétatáblácska. Táblácska, de nem a hagyományos értelemben; olyasmi, mint egy iskolai tábla kicsinyített mása. A különbség abban rejlik, hogy míg egy merev táblát nem lehet összetekerni, az Irkafirkával ez könnyedén megtehető. Kis méreténél fogva pedig bedobhatjuk akár babakocsi-zsebbe, hátizsákba vagy a táskánkba, nyitott állapotában is csak körülbelül 46×30 centi helyet foglal el.

Az Irkafirka kulcsa a különleges, rugalmas alapanyag, ezt kombinálom vidám, mintás textilekkel, amitől minden táblácska egyedi külsőt nyer. Erre a fekete alapanyagra tudnak hagyományos táblakrétával írni, rajzolni a gyermekek. Műveiket pedig benedvesített szivaccsal le tudják törölni, ki tudják javítani. Mindkét eszköz, a kréta és a pici szivacs is a szett része, ott lapul minden egyes Irkafirka belső zsebében.

Kezelése, tisztítása: a krétával írható felület nedves szivaccsal, puha kendővel könnyedén lemosható, letörölhető. Amennyiben a textil borítás is tisztításra szorul, az egész táblácska kézmeleg, kb. 30 fokos vízben, kevés mosószerrel, kézzel mosható.

Mérete: 46 x 30 cm

Anyaga: pamutvászon külső, újrahasznosított pólófonal megkötő és PVC belső

Csomagolás: papír zacskó és újrahasznosított pólófonal

További információk

Tömeg 100 kg
Méretek 30 × 46 cm
color_jt

Indián mackók, Monokróm autós, Nagy munkagépes, Sárga Kutyusos, Trópusi flamingó, Vízlepergető Erdei Állatos, Kockás közlekedés, Unikornis

Érdekelhetnek még…