Méhviaszos textil szalvéta – BogPack

A BogPack egy természetes és környezetbarát méhviaszos textilszalvéta, ételcsomagoló, mely lemosható és újrafelhasználható többször is. Nemcsak mutatósak, hanem alternatívái az egyszer használatos folpacknak és alufóliának.

Ez a termék jelenleg nincs készleten és nem megvásárolható.

Leírás

A BogPack egy természetes és környezetbarát méhviaszos textilszalvéta, ételcsomagoló, mely lemosható és újrafelhasználható többször is. Nemcsak mutatósak, hanem alternatívái az egyszer használatos folpacknak és alufóliának.

Összetétel:
A BogPack méhviaszos textilszalvéta 100%-ban természetes magyar méhviaszból és biopamutból áll (mely Öko-Tex Standart 100 minősítéssel rendelkezik).
A méhviasz antiallergén, baktériumölő, így a benne tárolt élelmiszer is friss marad. A méhviasz jellegzetes illata az első pár tisztítás után eltűnik.

Használat:
A négyzet alakú méhviasz kendő gombbal és egy darab zsinórral tökéletes záródik. Nagysága szabályozható, illeszkedik a benne lévő élelmiszer nagyságához.
Ha edény, tál vagy pohár lefedésére használod, csak tedd a kezedet a szalvétával lefedett edény szélére, a kezed melegétől megpuhul az méhviaszos szalvéta és így könnyedén rásimíthatod az edényre.
Csomagolhatsz bele pékárut, szendvicset, rágcsákat, sajtot, zöldséget vagy akár gyümölcsöt is.
De lefedheted vele a hűtőben a megmaradt joghurtot, salátát vagy akár levest is.
A BogPack nem alkalmas nyers hús frissen tartásához!
Vigyázat a sárgarépa, cékla, paprika, paradicsom elszíneződést okozhat a szalvétán, amit természetesen a használatát nem befolyásolja!

Nézd meg BogBag videóját az egyszerű használatról!

Méret: 29×29 cm

Tiszítás: langyos vízzel és enyhe tisztítószeres szivaccsal áttörölve, majd a nedvességet száraz konyharuhával leitatva könnyeden tisztán tartható.

A BogPack napi használat mellett megfelelő ápolással akár több hónapig is használható, elhasználódás után komposztálható!

Szín: A termék színe az elkészítés során alkalmazott méhviasz sárgássága miatt árnyalatban eltérhet a minta képek árnyalatától.

Csomagolása: csomagolásmentes

További információk

Tömeg 0.032 kg
Méretek 29 × 29 cm
Szín

Beige kaktuszos, Beige szives, Kék almás, Kék apró virágos, Kék csillagos, Kék háromszöges, Kis rókás, Lámás, Nagy méhecske, Piros csillagos, Piros folklór minta, Piros-Rózsaszín almás, Szilvás, Türkiz csillagos

Érdekelhetnek még…