Tóth Cecília: Kreatív időtervezés – Legyen élmény a feladataid vezetése

5 940 Ft

Hogyan segít téged a tervezőnapló?

A tervezőnapló jobbkezedként támogat téged életed rendezettebbé tételében. A könyvem segít a  saját tervezőnaplód elkészítésében.

Nem vagy egyedül, amikor azt érzed, káosz van körülötted és úgy telnek el a napjaid, mintha semmivel sem haladtál volna előre. Életünk megszervezésére kevés instrukciót kapunk, magunknak kell kialakítani a saját rendszerünket. Az első lépést már megtetted! Felismerted, hogy lépned kell valamit az ügy érdekében.

Kézzelfogható megoldásnak tűnik egy határidőnapló vagy egy előregyártott kreatív napló vezetése. De nem csoda, ha ezeket nem érzed a magadénak. Nehéz, mondhatni lehetetlen találni egy olyan naplót, ami pontosan megfelel az igényeidnek és még követni is tudja azok változását!

Miért keresgélnél tovább? Készíts magadnak egyet!

Készleten

Leírás

Egyensúly. Rend. Teljes élet.

Mindannyian vágyunk erre – mégis nehéz elképzelni a hozzá vezető utat. Miért?
Mert nem tudjuk, merre induljunk! Nem elég rendezettek a gondolataink, a feladataink. Nincs elég időnk és nem ismerjük magunkat elég jól ahhoz, hogy igazán kiegyensúlyozott életet alakíthassunk ki magunk körül – egy olyan életet, ami lehetőséget ad céljaink elérésére.
Ebben a könyvben egy olyan egyszerű módszert ismerhetsz meg, amely személyre szabott, hatékony adminisztráció által segít, hogyan rendszerezd a gondolataidat. Átláthatóvá teszi a feladataidat és ezáltal lehetőséget ad önmagad jobb megismerésére. Megmutatja, hogyan készítsd el a saját tervezőnaplódat, ami helyettesít minden határidőnaplót, feljegyzést, szedett-vedett füzetet, és egymaga válik a jobb kezeddé!
Figyelem! Ez nem egy sablonmódszer, amit egy az egyben átvehetsz. Szükséged lesz az őszinteségedre és a kreativitásodra, hogy felismerd az igényeidet, a problémáidat, és eszerint szabd testre a saját naplódat! A befektetett munkád busásan megtérül majd, amikor tisztán látod magad előtt a saját rendszered és áttekinthetővé válik az életed! Kirajzolódik előtted életed alakulása, élvezni fogod a feladataid vezetését!
Tervezett holnap és nyugodt ma.
Ezt kapod a tervezőnaplódtól!

Tóth Cecília a ZEZIL kreatív időtervezés oldal tulajdonosa. Évek óta osztja meg gondolatait a tervezőnapló vezetésével kapcsolatban és tanítja az elfoglalt üzletembereket, szülőket és diákokat a napjaink legsikeresebb életvezetési módszeréhez, a Bullet Journal-hoz hasonló üres füzet vezetésére. Tanácsokat ad a személyre szabott tervezőnapló kialakításához, a funkcionális időtervezésre helyezve a hangsúlyt. Közösséget épít és ötleteket ad.
Neked is segít kezedbe venni életed irányítását, hogy álmaidnak megfelelően élhess!

Legyen élmény a feladataid vezetése! Legyen élmény a jegyzetelés!Ezzel a könyvvel már ma elkezdheted!

372 oldal, cérnafűzött, keménytáblás
Magánkiadás, 2020
Illusztrátor: Farkas Erika

További információk

Tömeg 0.7 kg
Méretek 21.5 × 15 × 3 cm

Érdekelhetnek még…