Zsebkendő – AndindaDesign

700 Ft3 600 Ft

Ha egy újabb egyszer használatos dolgot szeretnél a zöld életmód és a hulladékcsökkentés jegyében kiváltani, nem nélkülözheted ezeket a környezetbarát, mosható, a papírzsebkendőt helyettesítő textilzsebkendőket!

Mérete: 22x22cm

Leírás

Ha egy újabb egyszer használatos dolgot szeretnél a zöld életmód és a hulladékcsökkentés jegyében kiváltani, nem nélkülözheted ezeket a környezetbarát, mosható, a papírzsebkendőt helyettesítő textilzsebkendőket!

Legyél egyedi és válaszd ezeket a mintás, szuper puha, zsepiket, amelyek Magyarországon készülnek helyben beszerzett, újrahasznosított anyagokból!

Akár náthás vagy, akár allergiás orrfolyás miatt van rájuk szükség, sokkal puhábbak és kíméletesebbek ezek a zsebkendők az orrhoz, mint a papír zsebkendők.

Csak egyszer kell megvenni és hosszú éveken keresztül használhatók. Együtt moshatók hasonló színű ruhákkal, és ha nem akarod, nem kell őket kivasalni, mehetnek egyből a zsebekbe! Ezen felül, plusz nyereség: ha mosáskor a zsebekben maradnak, semmi gond :), nem kell a szöszöket szedegetni.

Könnyen beleférnek felnőtt, de akár gyerekruhák zsebeibe is, mivel mérete 22 x 22 cm, mint egy hagyományos papírzsebkendőnek.

Választhatsz 1-1 darabot, vagy akár 6db-os készletet is aznos mintából!

A zsebkendők pamut ruhákból készültek: a használtruha boltokban fellelt anyagok mosás és vasalás után kerülnek szabás-varrásra. Minden egyes darabot átnézve, és kivasalva kerülnek csomagolásra, hogy amikor megérkezik hozzád, azonnal használni tudd!

Minden darab egyedi, kézzel készített termék, így pontos centiméterben és mintában kisebb eltérések tapasztalhatók.

Csomagolása: csomagolásmentes
Gyártó: AndindaDesign

További információk

Tömeg 0.01 kg
Méretek 22 × 22 × 1 cm
Andida-zsebkendő

1db bordó kék hálós, 1db fagylaltos, 1db kék fehér csíkos, 1db kék okker hálós, 1db kék piros lazac hálós, 1db piros fekete hálós, 1db piros fekete kockás, 1db piros fekete sárga hálós, 1db sárga alapon masni, 1db sárga alapon virágos, 1db vidám pasztell, 6db-os bordó barna hálós, 6db-os kék barna hálós, 6db-os kék csíkos hálós, 6db-os kék fehér lazac hálós, 6db-os mély türkiz-szürke rácshálós, 6db-os rózsaszín virágos, 6db-os zöld bordó hálós

Érdekelhetnek még…